Soittamalla etukäteen varmistat että olen paikalla. Soita 040 552 0818

Asianajopalveluiden hinnasto

Toimistoni perustuntiveloitus tavanomaisissa asianajopalveluissa on 180 € + alv 24 % = 223,20 €. Yksittäisestä asianajotehtävästä tai siihen kuuluvasta erityisestä toimenpiteestä on pääasiallisena laskutusperusteena tehtävän suorittamisen vaatima aika.

Kustannukset on järkevää selvittää toimeksiannon alussa. Samalla kannattaa selvittää myös se, onko sinulla vakuutus, johon sisältyy oikeusturvaetu, joka mahdollisesti kattaa ainakin osan kuluista.

Tuomioistuimessa käsiteltävien asioiden osalta voimme edelleen selvittää, oletko tulojesi ja varallisuutesi perusteella oikeutettu kokonaan tai osittain maksuttomaan oikeusapuun valtion varoista. Lisätietoa oikeusavusta saat oikeus.fi-sivustolta.

Ilmainen alkukartoitus

Lyhyt alkuneuvottelu tilanteen kartoittamiseksi puhelimitse on maksuton. Toimistoni ei veloita mitään, jos puhelu ei johda toimeksiantoon.

Alla esimerkkejä joidenkin yleisimpien toimeksiantojen palkkioveloituksista laadultaan ja laajuudeltaan tavanomaisissa tapauksissa.

Kaikki hinnat ovat alkaen-hintoja

Avio­ehto­sopimus alkaen 150 € verollinen hinta 186 €
+ mais­traatin rekisteröimis­maksu 55 €
Edun­valvonta­valtakirja alkaen 150 € verollinen hinta 186 €
Testa­mentti alkaen 150 € verollinen hinta 186 €
Perun­kirjoitus alkaen 400 € verollinen hinta 496 €
Perinnön­jako­sopimus (sopimus­jako) alkaen 400 € verollinen hinta 496 €
Ositus­sopimus alkaen 400 € verollinen hinta 496 €
Lahja­kirja alkaen 250 € verollinen hinta 310 €

Asiakirjojen laadinta

Kaikki yllä mainittuja asiakirjoja koskevat toimeksiannot sisältävät aina asiakirjan sisältöä koskevan neuvottelun, asiakirjan laatimisen sekä asiakirjan todistamisen allekirjoitustilaisuudessa.

Avioehtosopimusta koskevassa toimeksiannossa palveluni hintaan kuuluu sopimuksen toimittaminen maistraatin rekisteröitäväksi. Perunkirjoituksessa palveluni hintaan kuuluu perukirjan toimittaminen verottajalle.

Huom! Teen myös kotikäyntejä.

Suosittele meitä